23948sdkhjf

Utsetter «walk to work»-bro

Aker BP skulle etter planen ta i bruk sin «walk to work»-bro høsten 2018. Etter at det inntraff en hendelse under testing har man besluttet å utsette implementeringen til neste år.

Det er petro.no som skriver dette. Aker BP har testet bruk av såkalt bevegelseskompensert gangbro på Tampar. Broen kalles også «walk to work». Bakgrunnen for at selskapet nå utsetter implementeringen til neste år at man under granskning av en hendelse som skjedde under testing av systemet i juli, så fant man ting som måtte forbedres.

Ifølge petro.no vil det ta noe tid å forbedre systemet før det kan tas i bruk. Opprinnelig plan var å bruke «walk to work» i august og september i år, men pressekontakt Ole Johan Faret i Aker BP sier til nettsiden at de har bestemt seg for å avslutte denne aktiviteten i år. Det var under testing av broen på fartøyet Island Diligence at uhellet på landingsplattformen Tambar inntraff. Broen traff rekkverk og lysarmatur på plattformen.

- Vi går kompromisser aldri på sikkerhet. Vi fikk utfordringer med dette prosjektet, og sammen med våre leverandører vil vi nå lære. Vi satser derfor på å implementere konseptet neste år, sier Faret til petro.no.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.157