23948sdkhjf

TTS Group: Enda en storkontrakt til Kina

TTS Group, som leverer utstyr til skip, havner, rigger og oljeindustrien, har sikret seg en kontrakt for å levere utstyr til Kina.

Det er sysla.no, som skriver dette. Kontrakten om levering av utstyr til Kina, er verd om lag 93 millioner kroner. Konsernsjef Toril Eidesvik sier til nettsiden at Kina er et svært viktig marked for selskapet.

De to nye kontrakltene gjelder for RoRo-utstyr. Disse nye kontraktene kommer på plass bare et par måneder etter at TTS Group fikk to liknende kontrakter med verft i Kina i juni i år.

TTS Group kommer ikke til å ansette nye folk som følge av kontraktene, og Eidesvik vil ikke overfor sysla.no røpe hvem som er kundene i Kina. Men hun understreker at det er to store og anerkjente aktører i bransjen.

RoRo-utstyret skal monteres på fartøy som er designet for å frakte last på hjul. Utstyret som skal designes i Sverige og bygges i Kina, skal installeres på totalt 10 fartøy som for øyeblikket er under bygging ved et kinesisk verft.

Ifølge sysla.no har TTS Group satset på Kina i mange år. Selskapet har hovdkontor i Bergen med nærmere 80 ansatte der. På verdensbasis har selskapet ca 930 ansatte. TSS Group skal i løpet av 2018 selges til finske McGregor.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.218