23948sdkhjf

Ny webredaktør for metalsupply.no

Morten Dahl (56) har begynt som ny webredaktør for www.metalsupply.no. Han kommer fra en liknende stilling som redaktør for et fagblad og webside.

Morten Dahl har mer enn 30 års journalistisk erfaring, og har tidligere arbeidet både i dagspresse og i ulike fagpresseblader. Han er utdannet cand. mag. fra Universitet i Oslo i tillegg til å være utdannet journalist ved Norsk Journalisthøgskole.

Dahl kommer senest fra stillingen som redaktør for sportsbransjens fagblad SPORT og har også vært webredaktør for www.sportsbransjen.no. Før dette jobbet han seks år i fagtidsskriftet Arbeidsmiljø og før dette igjen i dagsavisen Fremtiden i Drammen.

- Jeg har som målsetning å gjøre www.metalsupply.no til en mer aktuell webportal. Målet er at portalen i tillegg til å være informativ for industrien også kan være et forum for å skape debatt og derigjennom gjøre bransjen enda bedre, sier Dahl. Han oppfordrer alle i industrien som har noe på hjertet eller de ønsker å ta opp som kan være av interesse for bransjen, å ta kontakt. 

- Det er viktig for meg å beskytte mine kilder hvis dette er ønskelig. Det er videre opp til redaktøren å avgjøre hva som til slutt kommer på nett, avslutter Morten Dahl. Dahl begynte i stillingen 1. august.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08