23948sdkhjf

Ny salgssjef i Steinsvik

Åsmund Håvik starter som salgssjef for region sør hos Steinsvik.
Industrien har vært Åsmund arbeidsplass i 11 år, før han arbeidet 10 år som teamleder i Norge og områdeleder innen teknisk salg. Håvik kommer fra stillingen som Sales & Service Manager for Multi Pump Innovation.

Han er også engasjert i lokalsamfunnet på Bømlo. Der brenner Håvik for at det skal legges gode rammebetingelser for næringer som driver akvakultur lokalt og regionalt.

Åsmund vil tilføre Steinsvik en svært god kombinasjon av teknisk kompetanse, erfaring fra salg og solid engasjement, skriver selskapet i en pressemelding.

Viktig ressurs i selskapet
Håvik er bosatt med familie på Bømlo og vil jobbe på Steinsviks hovedkontor på Frakkagjerd. Salgsdirektør Tor Henrik Haavik er svært fornøyd over å ha fått Åsmund med på laget:

- Åsmund blir en viktig ressurs for oss. Han kjenner havbruksnæringen allerede, og har svært god erfaring innen servicesegmentet for flere industrier. Steinsvik er i stadig utvikling, også innen salg, ansettelsen av Åsmund er en del av Steinviks utvidelse og bedre strukturering av markedsapparatet. Han vil få ansvar for mange kunder og blir en nøkkelperson i å løfte Steinsvik videre både innen salg og service, sier selskapet.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078