23948sdkhjf

Reflex Shipping får nye eiere på laget

Brønnbåtrederiet Reflex Shipping på Smøla har fått nye eiere med på laget når Haltbakk Invest nå selger sin majoritetspost til Lovart.
Reflex Shipping er et ungt rederi som har spesialisert seg på transport av rense-fisk og ulike nisjer av smolttransport, heter det i en pressemelding fra selskapet.

– Sett muligheter
– Bidraget fra Haltbakk Invest var avgjørende for at rederiet har kunnet se dagens lys. Samtidig er vi nå meget fornøyd med å komme på lag med en majoritetseier med et operativt fokus og god bransjeinnsikt.

Det sier daglig leder i Smøla-rederiet Svein Håvar Stølen, og legger til:

– Driften vår kom i gang i 2017, og de økonomiske resultatene i fjor reflekterer at dette var et oppstarts-år. Vi har imidlertid bygget opp kompetanse og kunderelasjoner, og i inneværende år er vi godt fornøyd med driften. Samtidig har vi sammen med den nye eieren lagt spennende planer for fremtiden, utdyper Stølen.

Daglig leder i Lovart, Tom Erik Tangen ser frem til å utvide selskapet videre.

– Vi har i en periode sett muligheter innenfor denne nisjen av fisketransport. Reflex Shipping er et spennende selskap som har opparbeidet seg et godt rykte i markedet og som representerer en fin plattform å bygge videre på. Sammen med Svein Håvard og øvrige eiere ønsker vi å utvikle selskapet videre, og i første omgang er vårt hovedfokus å bli best på transport av rense-fisk samt å jobbe tett med utvalgte kunder på transport av laksesmolt.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095