23948sdkhjf

Bergen Group oppbemanner

- Vi vil definitivt gjøre nyansettelser de neste månedene, uttaler selskapets konsernsjef.
Etter flere år med krise i Bergen Group ser selskapet nå lyst på fremtiden – blant annet er det nettopp landet en femårig rammeavtale på sokkelen, og det er noe som gir selskapet flere solide bein å stå på og nye prosjekter i horisonten, skriver Sysla Offshore.

Selskapet har i dag 188 ansatte, og omsatte i 2017 for 272 millioner kroner. I velmaktsdagene hadde selskapet hele 2.100 ansatte.

Nyansettelser
Med stadig flere kontrakter og rammeavtaler, og arbeid i flere bransjer enn for få år siden, ser Bergen Group en økende aktivitet.

- Vi vil definitivt gjøre nyansettelser de neste månedene. Det er en voldsom aktivitetsøkning innen mange områder, inkludert olje og gass. Som en Vestlandsbedrift med hovedsete i Bergen har det selvsagt mye å si for oss, sier konsernsjef Torgeir Nærø til Sysla.

Konsernsjefen sier videre til Sysla Offshore at det for tiden er vanskelig å finne kvalifisert arbeidskraft med riktige sertifikater, noe som kan gi problemer for selskaper med prosjekter. Han mener at Bergen Group har valgt riktig ved å beholde folk i fast arbeid gjennom krisen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11