23948sdkhjf

Viktig rigg-kontrakt til Semco Maritime

Semco Maritime skal gjøre beboelsesriggen Floatel Victory klar til ny oppgave.
Semco Maritime har vunnet oppgaven med å oppgradere beboelsesriggen Floatel Victory, før den skal ut på ny kontrakt for Maersk Oil UK i den britiske delen av Nordsjøen.

Floatel Victory forventes å anløpe Semcos rigg-verft på Hanøytangen ved Bergen i begynnelsen av juni.

Optimisme i markedet
- Vi er glade for at Floatel International har valgt oss til denne oppgaven. Ordren har stor betydning for Semco Maritimes rigg-verft på Hanøytangen. Samtidig viser ordren at den økte aktiviteten på markedet for rigg-oppgraderinger, som begynte i 2. halvår av 2017, fortsetter. Det er bestemt positive signaler som gir grunnlag for optimisme i markedet, sier Senior Vice President Lars Skov, Semco Maritime Rig Projects i en pressemelding.

- Etter en anbudsrunde ble Semco Maritime valgt til oppgaven. Vi ser frem til et godt og suksessfullt samarbeid med Semco om prosjektet, som blir en viktig milepæl forut for påbegynnelsen av riggens operasjoner på britisk sokkel, sier Fredrik Arnoldsson, Rig Manager for Floatel Victory.

Foreløpig er ti mann i gang med å prosjektere og planlegge oppgaven. I tillegg forventer Semco Maritime å beskjeftige litt over 150 personer når selve jobben med å oppgradere riggen begynner.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08