23948sdkhjf

Konkurs i mars – nå full ordrebok

Morselskapet ble slått konkurs i mars. Nå har det kommet inn enda en stor ordre.
Morselskapet Halvorsen Group ble slått konkurs i mars i år, og det hersket en viss usikkerhet om datterselskapene ville klare fremtiden.

Få dager senere meldte Halvorsen Tec at de hadde inngått avtale om refinansiering med ny eierstruktur, og morsselskapet gjenoppsto som Tratec Halvorsen, skriver Sysla Offshore.

Reddet av Castberg
Det har vært vanskelige år for bedriften som tidligere var en del av Halvorsen-gruppen. For Halvorsen Tec, som nå eies av Blue Water Energy, har de siste tre årene gått med til kostnadskutt, oppsigelser, permitteringer og unntakstilstand.

Men med gigantprosjektet Johan Castberg ser fremtiden plutselig mye mer lys ut.

Tidligere i år fikk selskapet nemlig sin største kontrakt noen sinne på Equinor-utbyggingen i Barentshavet. Over natten ble ordreboken fylt opp, og selskapet gikk fra nedbemanning til oppbemanning.

90 millioner kroner
Ifølge Sysla Offshore har nå Halvorsen Tec hanket inn enda en levering til Johan Castberg, nærmere bestemt tre varmegjenvinningsenheter (WHRU). Det er Siemens og Baker Hughes som bestiller utstyret på vegne av Equinor. Kontraktsverdien skal være på om lag 90 millioner kroner.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094