23948sdkhjf

Ny kontrakt for Brunvoll

Brunvoll har signert kontrakt på framdrift-, manøvrering- og kontrollsystem med Baatbygg for en fiskebåt for kombinert trål-, line- og teinefiske.
Fiskebåten som er designet av Skipskompetanse er til rederiet Austral Fisheries, Australia. Leveransen fra Brunvoll skal skje innen Q3 2019, melder kystmagasinet.no.

Austral Fisheries legger stor vekt på bærekraftig fiske, og miljøvennlig drift fra skip og framdriftssystem. Systemleveransen fra Brunvoll består av et gir- og cp-propellanlegg med dyse, tunnel thruster, ror og styremaskin, nødtelegrafsystem og komplett kontrollsystem.

Propellanlegget er et hybrid twin-in single-out gir med far/sønn kombinasjon av to dieselmotorer som kjører flytende frekvens, og en elektromotor for diesel-elektrisk driftsmode. Systemet gir stor fleksibilitet og høy grad av redundans med drift fra 3 mulige motorløsninger. Anlegget er forberedt for installasjon av eventuell batteripakke for ytterligere fleksibilitet og optimal drift.

– Brunvoll er stolte over å bli valgt som leverandør til Austral Fisheries nye fiskebåt, som rederiet omtaler som et banebrytende prosjekt med miljøvennlige og fremtidsrettede løsninger, sier Roar Slotsvik, Executive Vice President Sales & Marketing i Brunvoll Group til kystmagasinet.no.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.286