23948sdkhjf

Ny avtale mellom CCB og Rig Partner

CCB og Rig Partner inngår samarbeid om riggvedlikehold, klassing og modifikasjoner.
CCB har i mange år vært en stor aktør innen riggvedlikehold, klassing og modifikasjoner.

Nå har selskapet signert en samarbeidsavtale med Rig Partner for å styrke kapasitet og kompetanse innenfor hele spekteret av riggoperasjoner, skriver Petro.no.

Forbedret konkurransekraft
Intensjonen med avtalen er at partene sammen skal utvikle forbedrede konkurransedyktige tjenester innen det voksende maritime markedet. Men tanken er også å sikre kompetanse og kapasitet til å betjene en olje- og gassnæring som fortsatt vil trenge vedlikehold og oppgraderinger fremover.

CCB har nylig investert i jack-up-fundamenter ved sitt verft på Ågotnes, og har allerede hatt tre jack-up´er ved verft i løpet av første driftsår.

- Vi har tro på markedet for riggvedlikehold og har fått positive tilbakemeldinger på vår satsning. Ved å ha sikret et slikt samarbeid vil vi i løpet av 2018 kunne utvide våre vedlikeholdstjenester i stor skala rettet mot riggvedlikehold langs hele kysten på norsk sokkel. Dette vil styrke tilbudet i regionen og ikke minst kan vi gjøre bruk av allerede tilgjengelig kompetanse, sier administrerende direktør i CCB, Kurt R. Andreassen til Petro.no.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078