23948sdkhjf

Nå er det "slutt" med Statoil

Statoils navneendring til Equinor ventes å bli godkjent i morgen, den 15. mai.
Den 15. mai 2018 skal generalforsamlingen i Statoil (OSE: STL, NYSE: STO) stemme over styrets forslag om å endre navn på selskapet, fra Statoil ASA til Equinor ASA.

Ifølge en børsmelding venter selskapet å implementere navneendringen fra og med 16. mai 2018, noe som innebærer at 15. mai 2018 forventes å bli den siste dagen med handel på Oslo Børs under ticker "STL". Fra og med 16. mai 2018 er selskapets aksjer forventet å bli handlet på Oslo Børs under den nye tickeren "EQNR".

Forventer godkjennelse
Selskapet vil annonsere resultatet av stemmegivningen etter generalforsamlingen den 15. mai 2018, og det forventes at implementeringen av navneendringen blir annonsert før kl. 09:00 (norsk tid) den 16.mai 2018.

Navneendringen og etterfølgende implementering og endring av ticker på Oslo Børs er betinget av generalforsamlingens godkjenning av navneendringen og formell registrering i Foretaksregisteret. Basert på uttalelser om støtte til navneendringen fra selskapets majoritetseier, forventer selskapet at generalforsamlingen godkjenner forslaget om å endre selskapets navn til Equinor ASA.

Gitt generalforsamligens godkjennelse av navneendringen og etterfølgende implementering, forventes det at den nye tickeren "EQNR" også implementeres for selskapets American Deposit Rights (ADRs) som handles på New York Stock Exchange (NYSE).

Den endelige datoen for endring av ticker på NYSE vil annonseres separat, dog skal implementering på NYSE finne sted tidligst den 17. mai 2018.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.147