23948sdkhjf

Polarbase fortsetter med Nokas

Har fornyet avtalen med Nokas om vakttjenester i minst to nye år.
Polarbase ser som resten av Hammerfest- regionen for seg økt aktivitet i årene fremover med tanke på utbyggingen i Barentshavet.Her kan en nevne Johan Castberg som et av verdens største olje og gass prosjekt. I tillegg kommer flere andre prosjekter deriblant Askeladden-feltet.

– Vi er både ydmyke og svært tilfreds med å ha sikret oss fornyet kontrakt med Polarbase, sier en fornøyd Key Account Manager i Nokas, Livar Bertelsen. Vi kan takke den gode jobben som våre vektere i Hammerfest har utført hittil for at Polarbase nå fornyer avtalen med Nokas.

Oppdraget omfatter døgnkontinuerlig vakthold på basen med fokus på adgangskontroll i henhold til ISPS regelverket og kravene som ligger i NOG091 (Norsk Olje og Gass). Tjenesten medfører også omfattende patruljering på baseområdet. Mye ekstraaktiviteter på basen i forbindelse med vedlikehold av oljeutstyr og rigger, betyr også til tider mer arbeid for Nokas.

Avtalen betyr mye for Nokas som i en årrekke har hatt Hammerfest-regionen som satsningsområde, i følge Bertelsen.

– Markedet i nord er svært interessant for oss. Det er derfor gledelig at vi gjennom gode leveranser fornyer eksisterende avtaler samtidig som stadig tillegner oss nye oppdrag.

Skryter av samarbeidet
– Vi føler oss trygge på at Nokas sikrer våre verdier og vårt personell og ønsker å takke den lokale Nokas ledelsen for jobben de har utført hos oss helt siden 2013, sier eiendomssjef /HMSK-leder i Polarbase, John-Kåre Grøsnes.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078