23948sdkhjf

50 må gå fra Norsea Group

50 personer blir sagt opp i Norsea Group – noe som skaper misnøye og uro i organisasjonen.
Konsernsjef John E. Stangeland i Norsea Group bekrefter at om lag 50 medarbeidere blir sagt opp i forbindelse med en pågående nedbemanning i administrasjonen. Hovedvekten av kuttene tas i Stavanger og Kristiansund.

- Det er et nødvendig tiltak for å møte utfordringene vi står overfor i framtiden, blant annet knyttet til digitalisering. Det handler også om at vi må tilpasse oss et marked med lavere aktivitet, og der ting skjer raskere, sier Stangeland til Sysla.

Stor misnøye og uro
Gjennom flere datterselskaper driver Norsea Group forsyningsbaser plassert fra Hammerfest i nord til Esbjerg (Danmark) i sør. Nedskjæringene vil fordeles mellom flere av disse basene.

- Dette gjøres for å redusere kostnadene i administrasjonen, og for at vi skal jobbe bedre på tvers av selskapene, sier Stangeland til Sysla.

Ifølge sysla har nedbemanningsprosessen skapt betydelig misnøye og uro blant ansatte i konsernet. Flere mener at “trynefaktor” blir lagt til grunn når det avgjøres hvem som skal fylle nye roller i konsernet og hvem som må gå.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.204