23948sdkhjf

Oceanteam i pengetrøbbel – utsetter fusjon

Oceanteam er ikke i stand til å fullføre fusjonen tidsnok.
Børsnoterte Oceanteam er truet av granskning og tvangsavvikling fordi det ikke har revisor. Selskapet har de siste årene vært preget av en rekke konflikter med finansdirektører, andre ansatte, långivere, banker og aksjonærer, og i november trakk KPMG seg som revisor, skriver DN.no.

Forsinket prosess
Nå har Oceanteam besluttet å utsette den ekstraordinære generalforsamlingen, ifølge en børsmelding fra selskapet.

Det opplyses at utsettelsen er på grunn av en forsinkelse i prosessen for den foreslåtte fusjonen med datterselskapet Oceanteam II BV.

Forsinkelsen skyldes hovedsakelig at selskapet har gått tom for penger og derfor ikke er i stand til å betale de ulike rådgiverne som er nødvendige for å fullføre fusjonen i tide, skriver Hegnar.no.

Vil ikke tillate utbetaling
Ifølge Hegnar.no har selskapets Oceanteam Bourbon 4 og Oceanteam Bourbon 101 AS akkumulert en betydelig kontantbeholdning, men långivere til disse selskapene vil ikke tillatte utbetalinger fra datterselskapene til Oceanteam.

Oceanteam er i dialog med banker for å frigjøre kontanter fra datterselskapene til Oceanteam ASA for å finansiere fusjonsprosessen, og selskapet ser også på andre kilder til likviditet på morselskapsnivå.

Selskapet venter at fusjonsprosessen vil bli forsinket med rundt to til tre uker.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047