23948sdkhjf

Aker BP-kontrakt gir «flying start»

Fabricom er nettopp tildelt kontrakt av Aker BP med henblikk på mekanisk vedlikehold.
For få uker siden ble det klart at norske investorer har kjøpt oljeserviceselskapet Fabricom av belgiske Engie.

Nå viser det seg at de nye eierne allerede har sikret seg en flying start, da Aker BP har tildelt selskapet en rammeavtale for mekanisk vedlikehold på alle sine felt på norsk sokkel, skriver Petro.no.

Ukjent kontraktsbeløp
– Det er foreløpig vanskelig å si noe bastant om størrelsen på kontrakten. Det avhenger av aktivitetsnivå og leveranser. Men det er åpenbart et oppdrag som har potensial til å sysselsette mange ansatte hos oss. Det dreier seg om alt mekanisk vedlikehold på selskapets installasjoner, og det er en rammeavtale som bare vi har, sier konsernsjef Mikal Løvik i Endúr Fabricom til Petro.no.

Kontraktens varighet er tre år pluss to opsjoner på ett år hver. Omfanget inkluderer landarbeid for konstruksjon, prefabrikkering, reparasjon og overhaling av statisk mekanisk utstyr, sandblåsing og maling, fasiliteter for trykktesting og lekkasjetesting. Omfanget inkluderer også offshore-installasjon under tilsyn av Aker BP sin vedlikeholdsavdeling.

- Avtalen var kjent da vi kjøpte selskapet og lå inne som en del av porteføljen som vi overtok, sier Løvik til Petro.no.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094