23948sdkhjf

Olympic og Reach inngår langtidskontrakt

Olympic Challenger skal leies ut til Reach Subsea.
Olympic Subsea ASA og Reach Subsea ASA har inngått en toårig avtale for utleie av «Olympic Challenger». Kontrakten starter i april, og inkluderer en opsjon på ett års leie, ifølge en pressemelding.

Reach skal bruke «Olympic Challenger» til ulike oppgaver innen inspeksjon, vedlikehold og reparasjoner av subsea-installasjoner, i tillegg til arbeid innen fornybar-prosjekter.

Bekreftelse av strategi
– Kontrakten er en bekreftelse på at vår strategi med en flåte av fleksible fartøy innen Blue Energy-segmentet, har vært riktig. Fartøyenes allsidighet og mannskapenes kompetanse vil være vesentlige konkurransefortrinn når den forventede bedring i marked og oppdragsmengde etter hvert gjør seg ytterligere gjeldende, sier styreleder Stig Remøy i Olympic Subsea, ifølge Sysla Martim.

Remøy sier at Olympic Subsea den siste tiden har valgt å ikke inngå langsiktige kontrakter på grunn av et dårlig marked.

– Når markedet nå tar seg opp, har vi derfor stor kapasitet der vi raskt kan innfri kundenes behov innen subsea og fornybar-sektoren, sier styrelederen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.194