23948sdkhjf

Subsea 7 investerer i Xodus Group

Subsea 7 og Chiyoda Corporation annonserte i går at Subsea 7 kjøper 60 prosent av aksjene i Xodus Group, en ledende energikonsulent-bedrift, fra Chiyoda. Chiyoda beholder 40 prosent av aksjene som joint venture-partner.
Investeringen fra Subsea 7 bidrar til fremtidig utvikling og vekst i Xodus, og kommer som et tillegg til den eksisterende støtten fra Chiyoda. Xodus fortsetter sin virksomhet uavhengig av sine eierselskaper, ved å tilby upartiske engineering- og rådgivningstjenester til energi-industrien og tilby objektiv rådgivning til sine klienter for å hjelpe dem med å maksimere resultatene.

– Dette samarbeidet utvider vårt tidlige engasjement i både olje og gass og fornybart offshore. Gjennom et tidligere engasjement med våre klienter kan vi levere mer kostnadseffektive resultater, introdusere ny teknologi, varige løsninger og integrerte tjenester. Vi er opptatt av å opprettholde Xodus' uavhengige rolle, som kommer til å fortsette å levere langsiktige verdier til sine klienter, sier Jean Cahuzac, Subsea 7 CEO.

– Subsea 7s erfaring og størrelse innen tjenester i offshore-energi vil øke Xodus' kompetanse og globale utbredelse, hvilket jeg mener vil bidra til strategisk vekst for Xodus og i tillegg verdien for Chiyoda, sier Masaji Santo, President og CEO i Chiyoda.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078