23948sdkhjf

Kapret jobb i Mauritania

Ocean Installer skal hjelpe BW Offshore med å demobilisere produksjonsfartøyet Berge Helene for det malaysiske oljeselskapet Petronas.
Prosjektet er en såkalt «fast track-job». Den innebærer at offshoreoperasjonene begynner allerede i månedsskiftet mars/april i år, opplyser Ocean Installer.

Arbeidet omfatter frakobling og våtlagring av fleksible stigerør, kontrollkabel og ankerliner fra produksjonsfartøyet (FPSO).

Slår seg opp i Vest-Afrika
– Vi fortsetter å bygge erfaring i Vest-Afrika. Ocean Installer har gjennomført vellykkede jobber i Kongo, Nigeria og Ekvatorial-Guinea. Dette er vår første jobb i Mauritania. Vi setter stor pris på tilliten fra BW Offshore, fremhever Steinar Riise, administrerende direktør i Stavanger-selskapet Ocean Installer, i en pressemelding i dag.

Vest for Mauritania
Berge Helene driftes av BW Offshore for Petronas på Chinguetti-feltet, som ligger omtrent 80 kilometer vest for Mauritania, med havdybder på rundt 800 meter. FPSOen har vært i aktivitet på feltet siden 2006.

Mauritania ligger i Vest-Afrika og grenser til Vest-Sahara, Algerie, Mali og Senegal. Landet har kyst mot Atlanterhavet i vest.

Les også: Castberg-kontrakt til Ocean Installer



Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109