23948sdkhjf

Storkontrakt til Aker Solutions

Aker Solutions har vunnet en vedlikeholds- og modifikasjonskontrakt for tre plattformer hos Petrobras i Brasil. Anslått verdi: 800 millioner kroner.
Avtalen har en varighet på fire år med en opsjon på ytterligere ett år.

Kontrakten gjelder renovasjon, reparasjon og oppgradering av Petrobras` flytende produksjons- og lagringsenhetene på feltene Barracuda, Caratinga og Albacora i Campos-bassenget, skriver Aker Solutions på sine hjemmesider.

Storkontrakt nummer to i 2018
Aker Solutions fortsetter dermed å sikre seg verdifulle kontrakter også i det nye året. 23. januar ble selskapet nemlig tildelt en milliardordre fra Statoil for levering av undervanns produksjonssystemer til gassfeltene Troll fase 3 og Askeladd.

Og nå ble altså forhandlingene i Brasil kronet med fire-års-kontrakt.

Utføres fra Rio de Janeiro
Arbeidet skal utføres fra Aker Solutions` servicebase i Rio de Janeiro - C.S.E. Mecânica e Instrumentação Ltda. Det norske oljeserviceselskapet har aksjemajoriteten i CSE etter at det kjøpte en stor aksjepost i desember 2016.

Sluttlevering i 2022
Jobben begynner allerede i mars i år, og de siste leveringene er planlagt i første kvartal 2022. Kontrakten inntektsføres for første kvartal i år, skriver Aker Solutions videre.

- Brasil er et viktig globalt marked og et vekstområde for leverandørbedrifter innen olje og gass, poengterer Aker Solutions direktør Luis Araujo.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095