23948sdkhjf

iTec blir PEMAs partner i Norge

Finske Pemamek (PEMA) har valgt iTec i Larvik som sin partner i Norge.
– Strålende, mener iTecs daglige leder Ove Haugen. Ikke minst fordi han syns at de to selskapene står seg godt til hverandre, og fordi samarbeidet gir iTec nye forretningsmuligheter.

Totalleverandør til industrien
– PEMA er en av verdenslederne innen automatiserte sveise- og produksjonsløsninger. I og med at vi tilbyr skjære- og gassløsninger, så betyr det at vi vil kunne være en totalleverandør til norsk industri, fremhever Haugen i en pressemelding.

Pemamek arbeider dessuten tett sammen med blant annet HGG og DAVI – to andre lokomotiv i storindustrien, understreker iTecs daglige leder.

Kjent aktør i bransjen
– Alle aktører i vår bransje kjenner til PEMA. Det finske selskapet har allerede et godt fotfeste i Norge. Det betyr at iTec kan bli en vesentlig aktør et hakk lenger ut i produksjonsprosessen enn vi har vært fram til nå, det vil si etter at skjæringen har skjedd, sier salgssjef Ståle Ellingsen.

Automasjon av industrien
Automasjon og robotisering blir stadig mer sentrale funksjoner i industrien - og helse, miljø og sikkerhet (HMS), presisjon og effektivisering nevnes alltid som hovedfaktorer i forbindelse med nye investeringer.

Bakgrunn fra sveisebransjen
Dette er en del av bransjen iTec kjenner godt til fra før. Både salgssjef Ståle Ellingsen, servicesjef Ole Pavljuk og produktmanager Arild Wangsmo har bakgrunn fra sveisebransjen.

Kort om iTec
iTec AS i Larvik leverer alle typer skjæremaskiner, verktøymaskiner, automasjon, gassutstyr og -anlegg til industrien i Norge.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11