23948sdkhjf

Kontraktsdobbel for Scana Offshore

Scana Offshore i Vestby har sikret seg to internasjonale kontrakter, én av dem til produksjonsskipet på Castberg-feltet.
De to avtalene har en samlet verdi på rundt 40 millioner kroner, skriver Incus Investor ASA i en børsmelding. Scana Offshore eies av investeringsselskapet i Stavanger.

Skal levere offloadingsystemer
Den ene kontrakten gjelder leveranse av bedriftens offloadingsystem til produksjonsskipet på Johan Castberg-feltet. Det andre er en servicekontrakt på det samme systemet som Scana Offshore har levert tidligere til produksjonsskip på Tupi-feltet på brasiliansk sokkel.

Castberg-kontrakten er tildelt av Sembcorp Marine i Singapore som har hovedkontrakten med Statoil for leveransen av skroget og boligkvarteret til produksjonsskipet.

Servicekontrakt i Brasil
Servicekontrakten er tildelt av Tupi BV som eies av Petrobras, Shell og Petrogal. Den gjelder ti offloadingsystemer som Scana Offshore også har levert tidligere - til Petrobras` fem produksjonsskip på Tupi-feltet.

Ett av disse er allerede i drift. De fire neste skal ferdigstilles i løpet av inneværende år og neste år, skriver Incus Investor videre.

Levering i 2019
Castberg-prosjektet starter umiddelbart. Systemene skal leveres i mars 2019, mens servicekontrakten gjennomføres i år og i 2019.


Kort om Scana Offshore
Scana Offshore AS leverer systemløsninger innen offloading, forankring, turreter og swiveler til flytende produksjons- og lagringsskip. Selskapet er heleid av den norske industrielle investoren Incus Investor.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078