23948sdkhjf

Kapret ordre i tysk bilindustri

Data Respons har inngått kontrakt med en high-tech-leverandør til den tyske bilindustrien.
Kontrakten er verdt 20 millioner kroner. Den omfatter spesialisttjenester og industrielle dataløsninger som integreres i kundenes produksjonssystem, skriver Data Respons i en børsmelding i dag.

Hvem som er kunden, ble ikke nevnt i meldingen. Leveransene vil skje i løpet av inneværende år.

Stor del av omsetningen
Data Respons fortsetter å vokse i Tyskland. Omsetningen i dette markedet står nå for mer enn 25 prosent av den totale omsetningen til konsernet.

Venter videre vekst
- De store trendene med økt automatisering, industriell digitalisering (også kalt Industri 4.0) og tingenes internett (IoT) gir gode vekstmuligheter for selskapet vårt. Vi har vært til stede i Tyskland i over ti år og forventer sterk vekst i dette markedet fremover, understreker direktør Kenneth Ragnvaldsen i Data Respons ASA.


Kort om Data Respons
Data Respons ASA er et fullservice teknologiselskap og en ledende aktør innen industriell digitalisering, tingenes internett og det såkalte embedded solutionsmarkedet.

Konsernet er notert på Oslo Børs og har kontorer i Norge, Danmark, Sverige, Taiwan og Tyskland. I Norge er Data Respons til stede i både Oslo, på Høvik og Skedsmokorset, i Kongsberg, Bergen og Stavanger.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078