23948sdkhjf

Ulstein sier opp over 20 ansatte

Ulstein Power & Control må omorganisere på grunn av sviktende ordreinngang og si opp nesten 25 ansatte.
Sunnmørsposten fikk i dag bekreftet av Gunnvor Ulstein, konsernsjef i Ulstein Group, at selskapet skal omorganiseres og at konsernet er nødt til å la over 20 medarbeidere gå.

- Det er svært leit å måtte se opp medarbeidere som vi gjerne skulle hatt med oss videre. Markedet har vært svært krevende og ordreinngangen for Ulstein Power & Control (UPC) svak over lengre tid.

Sviktende ordreinngang
Det går fram av en melding fra konsernet at markedet har vært svært krevende de siste årene. Det har ført til at det er blitt for få ordre for Ulstein Power & Control både i 2016 og 2017. Selskapet står derfor foran en krevende omstilling, skriver Sunnmørsposten videre.

Skiller ut egne selskap
Som en del av omorganiseringen blir produktområdet, med blant annet satsingen på automasjon og X-Connect®, skilt ut i et eget selskap. Det samme gjelder for serviceområdet.

Det vil likevel kunne føre til en reduksjon av 20 til 25 stillinger, opplyser konsernet. De to selskapene vil bli lagt inn under andre områder i konsernet. 35 til 40 personer vil jobbe der.

– Omstillingen tar tid og krever store ressurser. Vi har tro på at endringene vi gjør, skal styrke oss framover, sier Gunnvor Ulstein.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109