23948sdkhjf

All time high for ACT Logimark

ACT Logimark slår tidligere rekorder i sin 28 år gamle historie og går mot sin største omsetning noensinne.
Det er særlig de fire siste årene at veksten har vært imponerende. Selskapet på Jessheim nådde i fjor sin hittil største omsetning. Mellom 50 og 60 millioner, viser foreløpige tall.

ACT Logimark AS leverer maskiner, utstyr og løsninger for merking, sporing og kontroll av produkter, emballasje og lastbærere.

Satset på egen software
Det er særlig ACT Logimarks satsing på egen softwareavdeling og utvikling av egen software, LogiFlow, som er årsakene til den gode utviklingen, mener daglig leder Morten Mathiesen.

Etter kjøpet av selskapet Hrafn etablerte ACT Logimark i 2016 en egen avdeling som arbeider med utstyr og løsninger for digitalisering og innovasjon.

Traff blink i markedet
Suksessformelen er med andre ord: flere hoder på utvikling, større fokus på digitalisering, og en generelt økt etterspørsel etter deres produktspekter, mener bedriften.

Oppover og oppover
Omsetningen har siden det bare gått én vei – oppover. Fra 39 millioner i 2013 over 42 millioner i 2015 til 47 millioner i 2016 og en ytterligere økning på minst ti prosent i det nettopp avsluttede året. Og da er resultatet til Logimarks datterselskap i Danmark ikke tatt med enda.

Den positive utviklingen har også ført til nyansettelser.

ACT Logimark er blant de eldste aktørene i bransjen. Blant de største enkeltkunder er Tine og Pipelife, opplyser Akershus-bedriften.

Les også: ATC Logimark kjøper Hrafn
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063