23948sdkhjf

Torgy-dobbel hos Kværner

Torgy Mek. Industri i Tønsberg har både signert kontrakt med Kværner og fått forlenget rammeavtalen med industrikjempen.
De ansatte ved Torgy Mek. Industri har all grunn til å koste på seg noen brede smil.

Fornyet rammeavtalen
Først sikret seg bedriften en kontrakt på Njord Future-prosjektet, så ble den eksisterende rammeavtalen med Kværner forlenget med tre år. Leveransene til prosjektet skal skje mot slutten av året, opplyser selskapet.

Plattformen til Njord Future er for tiden inne til oppgradering hos Kværner Stord.

- Det var viktig at vi fikk fornyet rammeavtalen, og enda å få signer Njord Future-kontrakten, understreker direktør Sven Halvorsen.

Gleder seg over «mer action»
Halvorsen legger ikke skjul på at Torgy Mek. er og stolte over at Kværner igjen valgte dem til et større prosjekt.

- Vi må være sterke på hjemmebane for også å kunne vinne internasjonale kontrakter. Vi ser frem til flere nye prosjekter utover i 2018 og gleder oss til at det blir litt mer «action» i det norske markedet, poengter han.


Fakta om Torgy
Tønsberg-bedriften Torgy Mek. Industri har sitt navn etter grunnleggeren Tor Gyllensten som startet selskapet i 1954. I 1985 ble Torgy leverandør til offshore-industrien.

Selskapet har i dag en en produktportefølje som inkluderer design og produksjon av LNG-løsninger til maritim næring og offshoreindustrien.

Torgy har ti ansatte i Norge. Inkludert datterselskapene i Latvia, Storbritannia og India, er det totalt 85. Selskapets største kunder innenlands er Kværner, Aker Solutions og Aibel. Deres største eksportmarkeder er Tyskland, India og Korea.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094