23948sdkhjf

Ny direktør i Steinsvik Group

Martha Kold Bakkevig har overtatt som administrerende direktør i utstyrsleverandøren Steinsvik Group.
Hun etterfølger Bjørn M. Apeland som fortsetter som viseadministrerende i selskapet i en periode. Steinsvik Group i Førresfjorden, som er blitt verdens største utstyrsleverandør til havbruksnæringen, eies av Kverva Technology AS og Frøyaringen AS.

Styret i Steinsvik Group har brukt høsten til å finne en erstatter for Apeland.

Kjenner industrien godt
Martha Kold Bakkevig har lokal forankring i Haugesund. Hun har 20 års erfaring innen ledelse og forretningsutvikling, skriver gruppen i en pressemelding.

Kold Bakkevig er i dag styremedlem i blant annet Kongsberggruppen, Borregaard, Reach Subsea og Haugaland Kraft. Hun har også vært administrerende direktør i Deepwell frem til 2016.

Jakter nye konsepter
Bjørn M. Apelands private selskap Duen og Steinsvik-eier Kverva Technology starter opp et nytt investeringsselskap, KD Invest. Det skal drive frem nye konsepter i både inn- og utlandet i samme bransje, men innen andre nisjer enn Steinsvik Group, opplyser han.

Storfusjon
I slutten av november ble det kjent at de to store utstyrsleverandørene til havbruksnæringen, Steinsvik Group og Aqualine, satser sammen. Det nye selskapet forventer en omsetning på over 1,5 milliarder kroner.

Les også: Steinsvik Group og Aqualine blir ett

Og denne: Steinsvik og AquaOptima

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095