23948sdkhjf

Castberg-avtale for Process Control

Process Control har inngått en rammeavtale for levering av analyseinstrumenter til produksjonsskipet på Johan Castberg.
Det er bare 14 dager siden Process Control fra Bergen, et datterselskap av Holta & Håland Oil & Gas, sikret seg kontrakt på Statoils Njord Future-prosjekt. I dag kom det enda en gladmelding like før «julefreden senker seg».

Leverer analyseinstrumenter
Process Control skal levere analyseinstrumenter for blant annet olje i vann, vann i olje, duggpunkt, hydrokarboner, oksygen og prøvetakerkabinett, skriver bedriften i en pressemelding.

Utstyret skal gjøres klart i løpet av de neste to-tre årene, men betingelsene i rammeavtalen kan forandre seg underveis, opplyser Ruben Østrem i Process Control på spørsmål fra Metal Supply.

Til produksjonsskipet
Process Control vil stå for innkjøp, ingeniørarbeidet, bygging, testing, installasjon og igangsetting av systemene om bord på produksjonsskipet, som har beregnet oppstart i 2022.

Nok å gjøre de neste årene
- Denne kontrakten bygger på vår tidligere leveranse til Johan Sverdrup og baserer seg på gjenbruk av løsninger. Det viser at vi har levert kvalitet til store prosjekter tidligere. Det vil også gi våre ansatte i Bergen nok å gjøre de neste årene, understreker selskapets daglige leder Gunnar Alfheim.

Johan Castberg-feltet ligger rundt 100 kilometer nord for Snøhvit-feltet i Barentshavet.

Les også: Njord-kontrakt havner i Bergen


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078