23948sdkhjf

Ordrerekord for Scanship

Scanship har sikret seg kontrakter for 460 millioner kroner i 2017, etter at det i går kom enda en gladnyhet. Dermed blir det ny «all-time-high».
Gladnyheten består i ordren fra Norwegian Cruise Line (NCL). Norske Scanship skal nemlig levere rensesystemer til de fire nye cruiseskipene som rederiet har bestilt hos det italienske verftet Fincantieri, skriver selskapet i en børsmelding.

Leveres fra 2022 av
Det første skipet i serien skal leveres fra det italienske verftet i 2022. Deretter blir det nye leveringer for hvert år framover – fra 2023 til 2025. I kontrakten ligger det også to opsjoner for to skip. Utøves opsjonene skal cruiseskipene være klare til innsats i 2026 og 2027.

Ulike rensesystemer
Kontrakten inkluderer integrerte systemer for resirkulering og forbrenning av avfall og matavfall, rensing av avløpsvann samt avvanning og tørking av slam.

Systemet for avløpsvann, som selskapet er verdensledende på, produseres slik at nye krav i Østersjøen for fjerning av organisk stoff, fosfor, nitrogenfjerning og bakterier oppfylles.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094