23948sdkhjf

Vil kvitte seg med selskaper

Flere Lundin-selskap kan skifte eier i løpet av de neste tolv til 18 månedene.
Ifølge konsernets styreleder Lukas Lundin er det mulig at flere av selskapene i Lundin-gruppen blir solgt i løpet av de neste 12 til 18 månedene, skriver Nyhetsbyrån Direkt.

Vil beholde Lundin Petro og IPCO
- Jeg skulle gjerne solgt Shamaran, Africa Oil og Black Pearl, men tiden er ikke inne for det nå. Det får vente. Men det er vår langsiktige ambisjon å kun beholde Lundin Petroleum og IPCO blant oljeselskapene, sier han til det svenske nyhetsbyrået, ifølge TDN Finans.

Tror på 70 dollar fatet
Lukas Lundin er imidlertid fornøyd med utviklingen i oljeprisen i 2017. Styrelederen mener at den kommer til å stabilisere seg rundt dagens nivå – eller at den vil stige noe.

- 65 til 70 dollar fatet er perfekt for oss. Vi vil ikke ha så mye høyere, for det drar med seg andre konsekvenser. Jeg tror på opp mot 70 dollar per fat for neste år, sier han i intervjuet.

Selv om det er store planer for flere av gruppens selskaper i 2018, og store investeringsbehov, skal det fortsatt betales utbytte, slår Lukas Lundin fast.

Og antyder at det vil betales utbytte for Lundin Petroleum innen Johan Sverdrup-produksjonen starter i 2019, skriver Nyhetsbyrån Direkt.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079