23948sdkhjf

Ny kontrakt til Wärtsilä Norway

Wärtsilä Norway skal levere motorer og eksosrensesystemer til et ekspedisjonsskip for cruisepassasjerer.
Skipet blir for tiden bygd av verftet China Merchants Heavy Industry i Jiangsu for amerikanske Sunstone Ships i Miami. Utstyret leveres av Wärtsilä-konsernets datterselskap på Rubbestadneset.

Opsjon på ytterligere ni fartøy
Wärtsiläs kontrakt ble inngått med norske Ulstein Design and Solutions, som er ansvarlig for å levere både skipets design og utstyrspakken til verftet. I kontrakten ligger det opsjoner for ytterligere ni fartøy.

Rensesystem fra Moss
Wärtsiläs leveranse består av motorer, utstyrt med eksosrenseanlegg. Rensesystemet kommer fra Wärtsilä Moss som satser på grønn teknologi. Systemet er kompatibelt med ulike krav til reduksjon av nitrogenoksidutslipp (NOx), fremhever Wärtsilä.

Leveres om kort tid
Wärtsilä-utstyret skal leveres til verftet allerede i januar 2018. Det over 100 meter lange cruiseskipet forventes å komme i drift i september 2019.


Wärtsilä i korte trekk
Finske Wärtsilä er en global markedsleder innenfor avanserte teknologier og komplette livsløpsløsninger til marine- og energimarkedene.

I fjor hadde konsernet en omsetning på 4,8 milliarder euro, og rundt 18.000 ansatte. Wärtsilä har operasjoner på over 200 steder i over 70 land og er børsnotert på Nasdaq i Helsingfors, Finland.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079