23948sdkhjf

Jubileumsjobb på Ulstein Verft

Skroget til Acta Marines offshorevindskip har kommet fram til Ulstein Verft. Konstruksjonsarbeidet er i gang.
Skipet er av ULSTEIN SX195-design. Skipstypen er et konstruksjonsstøttefartøy til bruk i offshorevindindustrien. I løpet av de neste månedene skal spesialskipet bli utrustet og innredet, testet og prøvekjørt.

Leveres innen april 2018
Fartøyet skal nå ferdigstilles på verftet i Ulsteinvik, og SMSTs oppdragsutstyr, bevegelseskompensert gangbru og 3D-kran, vil bli montert på skipet. Skipet leveres etter planen innen utgangen av første kvartal 2018, skriver verftet.

Deretter skal «Acta Auriga» slå følge med «Acta Origon» som er det andre fartøyet i Actas flåte, dedikert til walk-to-work, offshorelogistikktenester og innkvartering innen bransjene offshore fornybar og offshore energi.

Flåte på over 40 skip
Nederlandske Acta Marine har en allsidig flåte på over 40 fartøy. Det familieeide selskapet startet opp i 1970 og opererer globalt i et bredt spekter av maritime områder.

Ulstein Group 100 år
Ulstein Group er et familiedrevet selskap, etablert i 1917, og har spesialisert seg på skipsdesign, skipsbygging, system og tjenester for det maritime markedet. Selskapet har hovedkontor i Ulsteinvik.

Ulstein Verft har levert over 300 fartøy og Ulstein Design & Solutions mer enn 100 design for fartøy med skrogformen X-BOW.

Les også: Prestisjekontrakt for Ulstein Verft
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094