23948sdkhjf

Kontraktsjubel hos TechnipFMC

TechnipFMC har inngått en intensjonsavtale med VNG Norge - og sikret seg subsea-kontrakt med Murphy Sabah Oil i Malaysia.
Intensjonsavtalen gjelder utbyggingen av Fenja som skal knyttes til Njord-feltet. Den omfatter et undervanns-produksjonssystem (Subsea) inkludert strukturer, rørledninger og kontrollkabel.

Venter på investeringsvedtak
Kontrakten vil bli undertegnet når den endelige investeringsbeslutningen er tatt. Etter planen skal det skje i løpet av desember i år, skriver VNG på sine nettsider. Kontrakten inngås med forbehold om at prosjektet blir godkjent av norske myndigheter, understreker selskapet.

Tysk datterselskap
VNG Norge er et heleid datterselskap av tyske Verbundsnetz Gas AG som har sitt hovedsete i Leipzig i den østlige delen av Tyskland. VNG Norge er ansvarlig for gruppens olje- og gassproduksjon.

Subsea-kontrakt i Malaysia
Technip FMC har også sikret seg en subsea-kontrakt med oljeselskapet Murphy Sabah Oil for prosjektet Offshore Sabah i Malaysia, melder selskapet på sine nettsider i dag. Subsea-prosjektet ligger rundt 1,3 kilometer under havoverflaten.

Lysaker-baserte TechnipFMC er en internasjonalt ledende utvikler og installatør av utstyr til olje- og gassprosjekter på havdyp ned mot 3.000 meter.

LES OGSÅ: TechnipFMC sikret seg Statoil-kontrakt
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078