23948sdkhjf

Bygger båter for Cermaq og Lovundlaks

Det er bra med aktivitet hos Grovfjord Mek. Verksted. Våren 2018 skal nordlendingene levere to avanserte arbeidsbåter til oppdrettsselskapene Cermaq Norway og Lovundlaks.
«Norges mest avanserte servicekatamaran», skriver spesialverftet på sine nettsider, skal leveres til Cermaq Norways avdeling Nordland i løpet av våren neste år. Fartøyet blir den fjerde båten Grovfjord Mek. Verksted leverer til Cermaq.
Kontrakten har en verdi på mellom 50 og 60 millioner kroner.

- Det er en stor tillitserklæring at Cermaq Norway velger oss til bygging av dette fartøyet. Det bidrar til å befeste vår posisjon som ledende leverandør av arbeidsbåter til oppdrettsnæringen, sa Bård Meek-Hansen, daglig leder i Grovfjord Mekaniske da kontrakten ble undertegnet i april i år.

Ny kontrakt med Lovundlaks
Våren 2018 skal Grovfjord Mekaniske også levere en oppdrettskatamaran til Lovundlaks AS som holder til på Helgelandskysten. Det mangler altså ikke på arbeid.

Kontrakten ble inngått i august i år. Fartøyet skal hete «Solbryn» og blir den tredje båten Grovfjord Mek. Verksted produserer for oppdrettsaktøren.


Fakta om Grovfjord Mek. Verksted AS
Grovfjord Mek. Verksted AS er Norges største produsent av arbeidsbåter i aluminium, og holder til i Grovfjord, Sør-Troms. Siden år 2000 har selskapet levert godt over 115 båter til oppdrettsnæringen, til kunder over hele landet.Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079