23948sdkhjf

Øglænd må permittere

Veien fra årets bedrift til permitteringer kan være kort. Slik er det for Øglænd System på Klepp som må permittere 10 til 16 årsverk.
Så sent som i fjor ble Øglænd kåret til årets bedrift i Rogaland, men nå sørger sviktende ordremengde for at ledelsen må gå til det skrittet at den permitterer ansatte.

Permitteringer i produksjonen
– Hvem som blir permittert vil først bli klart seinere denne uken. Det som er klart er at dette vil være personer som er ansatt i produksjonen og på lageret, presiserer fabrikkdirektør Martin Mildestveit i Øglænd System overfor Stavanger Aftenblad.

Øglænd System er leverandørbedrift til både olje- og gassbransjen, vindenergimarkedet, skips- og bygg- og anleggsbransjen. Konsernet er leverandør av opphengsystemer, kabelstiger og kabelbaner.

Må få opp ordrevolumet
Øglænd System jobber aktivt med å få opp ordrevolumet slik at alle de berørte kan komme tilbake i arbeid snarest mulig. Øglænd har gjennom 40 år hatt få eller ingen permitteringer.

Øglænd System Group er et internasjonalt konsern med 13 datterselskap og mer enn 20 agenter spredt verden over. Virksomheten har fire fabrikker i Norge, Malaysia og Kina. Konsernet har en omsetning på rundt 1,7 milliarder kroner og har til sammen 300 ansatte.

Solgt til Liechtenstein
Som Aftenbladet meldte tidligere, ble konsernet solgt for rundt 2 milliarder kroner i juni 2017 til Hilti Group som har sitt sete i Liechtenstein.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109