23948sdkhjf

Stordalen-millioner til oppdrettsgründere

Jubelen sto bokstavelig talt i taket da oppstartbedriften Blue Lice vant fram i Peter Stordalens gründersatsing.
Blue Lice ble stiftet under X2 Labs akseleratorprogram «Morgendagens Havbruk» i mars i år og har utviklet et felle-system som skal ta lakselus på et tidlig stadium, skriver nettstedet iLaks.

Kunne ikke bestemme seg
Hotellkongen valgte Blue Lice sammen med selskapet Bikefinder som har laget en pinne som gjør det mulig å spore sykkelen via GPS, under en seanse i Stockholm.

Stordalen sier han vil investere to millioner kroner i hvert av selskapene.

– Vi har kjempetro på begge, sa han til DN under kåringen.

Konkurransen har bakgrunn i Stordalens selvbiografi. Han lovet i boken «Jeg skal fortelle deg din hemmelighet» én million kroner til den som sendte ham den beste gründerideen.

– Dette er den sykeste opplevelsen noensinne. Vi i Blue Lice er stolte over at Petter har tro på vårt konsept, sa en åpenbart begeistret daglig leder Karoline Sjødal Olsen.

Lovet bort million i biografi
Konkurransen har bakgrunn i Stordalens biografi. Han lovet i boken «Jeg skal fortelle deg din hemmelighet» én million kroner til den som sendte ham den beste gründerideen. Konkurransen ble første gang avholdt i fjor.


Kort om Blue Lices arbeid
Har utviklet et felle-system som tar lakselus på et tidlig stadium. Forskning har identifisert hvilke faktorer som trigger lusen til å angripe, og disse har Blue Lice kombinert, forsterket og implementert i et eget design.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078