23948sdkhjf

Kværner vant Canada-kontrakt

Oljeselskapet Husky Energy har tildelt Kværner en kontrakt for installasjon av en ny betongplattform for West White Rose utbyggingen utenfor Canada.
Kontrakten omfatter prosjektering og marine operasjoner for installasjonen av plattformen. Går alt etter planen, skal plattformen slepes ut og installeres i løpet av våren 2021, opplyser Oslo-baserte Kværner med verft på Stord og i Verdal.

Oljefelt utenfor Newfoundland
Det canadiske selskapet Husky Energy er operatør for oljefeltet White Rose utenfor Newfoundland og Labrador. Husky utvikler for tiden prosjektet West White Rose med et betongunderstell som skal stå på havbunnen og bære et integrert plattformdekk med boresystemer, skriver leverandørselskapet i en pressemelding.
Kværner har tidligere vært hovedleverandør for utslep og installasjon av alle de største betongplattformene i verden.

Skal installere betongunderstell
I det nye oppdraget vil Kværner utføre prosjektering, analyser, planlegging og gjennomføring av de marine operasjonene for utslep og installasjon av plattformen. Når slepet kommer frem til lokasjonen på Grand Banks i Nordvest-Atlanteren, vil Kværner ha ansvaret for å installere betongunderstellet på havbunnen.

HER kan du lese mer om kontraktstildelingen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078