23948sdkhjf

Vil utvikle digital industriplattform

DNV GL har inngått et samarbeid med flere bransjeledere for å utvikle en digital industriplattform.
DNV GL (tidligere Det norske Veritas) og Karsten Moholt AS i Bergen har undertegnet en pilotavtale for samarbeid på DNV GLs digitale plattform «Veracity».

Plattformen vil sørge for en problemløs kobling mellom ulike industriaktører, domeneeksperter og dataanalytikere i et åpent økosystem for leverandører og forbrukere av industriell data og digitale tjenester, skriver aktørene i en pressemelding.

Vedlikehold av roterende maskiner
- DNV GL er glad for å ha etablert et samarbeid med Karsten Moholt AS. Selskapet har sterk domenekunnskap innenfor vedlikehold av roterende elektromekaniske maskiner, understreker Bjørn Tore Markussen, leder for Veracity i DNV GL.

- Det er viktig å sikre konkurranse i en tid hvor dagens forretningsmodeller erstattes av nye digitale modeller. At Veracity er åpen for alle aktører, bidrar til raskere teknologiutvikling, tilføyer Markussen.


Fakta om DNV GL
DNV GL er et internasjonalt selskap innen kvalitetssikring og risikohåndtering. Siden 1864 har selskapets formål vært å sikre liv, verdier og miljøet. DNV GL leverer klassifisering, sertifisering, teknisk risiko- og pålitelighetsanalyse sammen med programvare, datahåndtering og uavhengig ekspertrådgivning til energibedrifter, maritim sektor og olje- og gass-sektoren.

Fakta om Karsten Moholdt AS
Karsten Moholt AS er Norges største kompetansesenter for smart vedlikehold av roterende elektrisk utstyr. Bedriften leverer komplette vedlikeholdsløsninger. Firmaet har kontorer på Kleppestø utenfor Bergen og i Harstad og leverer sine tjenester globalt.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079