23948sdkhjf

Åpner nordisk automasjonssenter

Det nederlandske selskapet Omron åpner snart et nordisk automasjonssenter som gir deres nordiske kunder tilgang til det nyeste innen industriteknologi.

Det nye senteret inngår i Omrons såkalte i-Automasjonsstrategi. Det splitter nye automasjonssenteret ligger i Malmø og åpnes 26. oktober. Det skal også brukes som demonstrasjonslokale og et universitetslignende laboratorium der kunder kan samarbeide om, teste ut og utforske industri-4.0-løsninger.

Hvordan digitalisere fabrikker?

Under åpningsseremonien vil Omron-ledelsen vise produsenter hvordan de kan gjøre seg klare for digitalisering av fabrikkene sine, en trend innen produksjonsbransjen som griper mer og mer om seg. Omron har blant annet utviklet nye robotløsninger for avansert produksjon, og to autonome, førerløse transportsystemer som beveger seg på egen hånd mellom arbeidsceller.

Det vil i tillegg presenteres fleksible fabrikkløsninger, generell utstyrseffektivitet og altså strategien «Industry 4.0».

 

Fakta om Omron

Omron Corporation er et ledende firma for industriell automasjon som utnytter kjerneteknologien i sensor- og kontrollkomponentene sine for å kunne ekspandere innenfor bransjer som blant annet bilbransjen, sosial infrastruktur, helse og miljø.

Omron ble grunnlagt i 1933, har rundt 36.000 ansatte over hele verden og tilbyr produkter og tjenester i 110 land og regioner. Innen industriell automasjon tilbyr Omron automasjonsteknologier som bidrar til nyskaping innen produksjon, samt produkter og kundestøtte.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063