23948sdkhjf

Bergen Group kapret treårig kontrakt

Bergen Group Services AS har sikret seg en treårig rammekontrakt på levering av verftstjenester til rederiet Norled AS.
Norled AS, et av landets største ferje- og hurtigbåtrederier, har rundt 80 fartøyer og driver ferje- og hurtigbåtsamband fra Oslofjorden til Troms.

Vedlikeholdstjenester
Rammekontrakten omfatter i hovedsak levering av ulike maritime service- og vedlikeholdstjenester til Norled AS. Kontraktsperioden starter fra og med 4. kvartal 2017 og varer ut 3. kvartal 2020, skriver industrikonsernet på sine nettsider. Kontraktssummen er ikke offentlig kjent.

Bergen Group Services AS vil være en av flere langs norskekysten som skal levere disse tjenestene til rederiet.

Norled AS har satset mye på nye fartøystyper og miljøvennlig teknologi, og har tatt frem løsninger som selskapet er alene om i verden. Selskapet har mer enn 1.000 ansatte og omsetter for 2 milliarder kroner årlig. Selskapet har hovedkontor i Stavanger og kontorer i Bergen og Oslo. Norled AS er et heleid datterselskap av Det Stavangerske Dampskibsselskap AS.

Fakta om Bergen Group Services AS
Bergen Group Services AS er et heleid datterselskap av det børsnoterte konsernet Bergen Group ASA. Selskapet har sitt hovedfokus på markedssegmentene Maritim Service, Forsvar og Energi & Industri. Den operative aktiviteten foregår ved selskapets hovedbase på Laksevåg i Bergen og Straume på Sotra.

Bergen Group Services har i tillegg omfattende aktivitet ute på kundenes lokaliteter i Hordaland samt egne reiseteam som dekker både norskekysten, offshoreinstallasjoner i Nordsjøen og internasjonale oppdrag.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078