23948sdkhjf

Havbruksdag ser inn i fremtiden

Etter fjorårets suksess gjentar Norsk Stålforbund bedriften og inviterer til Havbruksdag. Fokuset ligger på ny teknologi og bærekonstruksjoner for offshore havbruk som skal løse miljø- og arealutfordringer.
Norsk Havbruk er en del av næringen for fiskeri og oppdrett. Det er en bransje i betydelig vekst med store investeringer. Ny teknologi må utvikles når oppdrettsnæringen skal gå offshore.

Heldagskonferansen 22. november retter derfor fokuset på mulighetene for å dra nytte av erfaringene som dagens olje- og gass-offshorenæring har opparbeidet gjennom flere tiår.

Mange havbruksprosjekter på gang
Under konferansen vil det blant annet bli presentert en rekke interessante prosjekter som er under utvikling i flere firmaer. Haugesund-verftet Aibel vil snakke om sine havbruksplaner, mens Salaks og NSK Ship Design vil vise veien til fremtiden med store flytende stålkonstruksjoner.

Aker Solutions kommer til å snakke om sitt konsept for eksponert havbruk, og Global Maritime prøver å besvare spørsmålet “hvor går offshore fishfarming?” Sintef skal snakke om havbruksoperasjoner i eksponert farvann, mens Arbeidstilsynet er invitert for å snakke om bransjens arbeidsmiljø.

Mye interessant “fagsnadder” altså som gjelder på Havbruksdagen som arrangeres på Felix Konferansesenter på Aker Brygge i Oslo.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125