23948sdkhjf

Rubberstyles vellykkede omstilling

Etter to år med motgang, går Rubberstyle AS i Stavanger lysere tider i møte.
Rubberstyle har nylig inngått to viktige agenturer. Den ene med Safety Grip Solutions, den andre med B6 Akustik der de har levert til Johan Sverdrup-utbyggingen. Og de kommer godt med.

Fra 2014 til 2016 har nemlig driftsinntektene sunket fra 27,2 til 17,1 millioner kroner. I 2014 var resultat før skatt på 2,7 millioner, mens Rubberstyle i fjor måtte registrere et negativt resultat, skriver nettstedet sysla.

Vellykket omstilling
Det begynner å bli en stund siden Rubberstyle, tidligere Stavanger Gummi-Industri, laget gummi til svømmeføtter, slikkepotter og andre husholdningsartikler. I dag er det spesialproduksjon av gummiprodukter til offshore og subsea, matter til boredekk på rigger, lyddemping og støyisolasjon til oljeindustrien som utgjør store deler av virksomheten til selskapet. Produkter som utsettes for store belastninger som høye temperaturer, kjemikalier og høyt trykk må tilpasses det enkelte oppdraget.

Har merket nedgangen
– Vi har klart å henge med i gode og dårlige tider. Men også vi merket nedgangen i denne oljenedturen. I år har vi en vesentlig bedring i ordreinngangen. Offentlige etater, mekanisk industri og entreprenørbransjen er viktige segmenter for oss, sier Opheim.

Han mener Rubberstyles viktigste salgsfortrinn er at det er kort vei til kunden, rask leveringstid og stor grad av fleksibilitet.

– Vi kan snu oss fort rundt, både når det gjelder små og større ordre. Nå jobber vi for å etablere oss enda sterkere inn mot oljeindustrien, sier Opheim.

Fakta om Rubberstyle AS

Etablert i 1924 som Stavanger Gummi-Industri. Skiftet navn til Rubberstyle AS i 2007
Lokalisert i Dusavik i Rogaland
Produserer industrigummi til en rekke ulike bransjer, mye til olje- og maritim bransje
15 ansatte
Eies av Rubberstyle Holding, som består av Mento Investering og Leri Finans.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109