23948sdkhjf

Lanserer nettbutikk for teknisk plast

ePlast AS går nye veier og tilbyr snart eHandel av plast halvfabrikata. En nettbutikk for plast til mekanisk industri, rett og slett.
ePlast AS er en ett år gammel bedrift fra Jaren på Hadeland som har spesialisert seg på levering av teknisk plast. Målgruppen er den mekaniske industrien.

Under industrimessen «Advanced Engineering» som pågår nå på Hellerudsletta like utenfor Oslo, lanserte daglig leder Bjørn Haakenstad Nilsen den nye eHandel-løsningen. Den skal allerede være klar til bruk til uka.

Raske og individuelle løsninger
- Fremtidens plastpartner må tilby enkle, raske og individuelt tilpassede løsninger, sier Haakenstad Nilsen til metallsupply. Det er derfor han har ivret etter å få på plass et elektronisk bestillingssystem som gjøre det lettere for både kunder og leverandør.

ePlast leverer bearbeidede deler i plast, ut fra kundens tegninger og spesifikasjoner. Det kan være alt fra prototyper til serieproduksjon, standard eller ferdig tilkappet etter kundens ønske.

- På nettsiden kan kundene bestille «døgnet rundt», eller sende en forespørsel. Du får øyeblikkelig beskjed om pris og leveringstid, forteller hadelendingen videre.

Og trenger kundene veiledning, eller ikke finner i nettbutikken det de er ut etter, så hjelper ePlasts foreløpig to ansatte.

Langt mer enn en nettbutikk
Men der ikke bare nettsalg som står i hodet på Haakenstad Nilsen. Han har godt over 25 års erfaring fra bransjen og burde dermed våre i stand til å være kundenes prosjektpartner. Hadelendingen har spisskompetanse innenfor teknisk plast, dens anvendelsesområder og egenskaper, samt hvilke muligheter som finnes til bruk av den.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078