23948sdkhjf

Jøtul vant internasjonal designpris

Den tradisjonsrike peis- og ovnprodusenten Jøtul sikret seg nylig den høyt hengende designprisen ifDESIGN AWARD for 2017.
Jøtuls F 370 Advance-serie er tildelt utmerkelsen for høy designkvalitet innen møbeldesign. iF DESIGN AWARD er en av verdens mest prestisjefylte designpriser og har vært delt ut hvert år siden 1953. En internasjonal, uavhengig jury med designeksperter fra hele verden gjennomgår rundt 5.500 søknader fra 59 land.

Vedovndesign overbeviste
Vedovnen fra Jøtul klarte å overbevise de 58 jurymedlemmene så mye at den like godt gikk til topps. Med Jøtul F 370 Advance-serien har Jøtul lykkes i å skape et moderne, tidløst design. Det store innsynet til flammene og et nyutviklet luftsystem gjør det lettere å holde glassene rene. Dessuten reduseres forbruket av ved betraktelig, sammenliknet med eldre ovner.

Ettertraktet kvalitetsstempel
Sammen med Hareide Design har Jøtul over en lengre periode jobbet med å forvalte og videreutvikle bestselgeren. Det er første gang Jøtul vinner dette ettertraktede kvalitetsstempelet for sin produktdesign.

Designprisen iF DESIGN AWARD blir utdelt av iF International Forum Design GmbH i Hannover.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078