23948sdkhjf

Norges avanserte industri viser seg fram

Norges største industrimesse for avansert teknikk, Advanced Engineering, går av stabelen 20. og 21. september. Over 100 utstillere vil vise fram det nyeste av det nyeste.
Blant utstillerne på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo er Atlas Copco, ABB, Mitsubishi Electric, Constructor Norge, ePlan, EOS, Zeiss og PLM Group som alle kommer til å presentere sine seneste produktnyheter.

Produkter som skal effektivisere
Ingeniører, konstruktører og beslutningstakere innen tilvirkende industri har med dette en unik mulighet til å få med seg produktnyhetene som kan effektivisere, forbedre og øke lønnsomheten til deres virksomhet, alt fordelt på to hektiske messedager som arrangeres av Easyfairs Scandinavia.

Fokus på avansert teknikk
Avansert teknikk kommer til å være i fokus under messedagene. Atlas Copco viser sitt mekatronikksystem som øker kvaliteten på ledd ved hjelp av feilsøkningsfunksjoner, mens ePlan gir et innblikk i «Syngineer», et produkt som gir deg en individuell teknisk hjemmeside.

EOS demonstrerer blant annet EOS M 400-4 – et ultraraskt Quad-lasersystem med stort byggevolum, et additivt tilvirkningssystem for industriell produksjon av høykvalitative metalldeler med fire lasere som gir opp til fire ganger høyere produktivitet enn hittil. Det bryter grensene for tilvirkningen ettersom den oppfyller de mest krevende kravene i moderne produksjonsmiljøer med fokus på effektivitet, brukervennlighet og prosessovervåking, skriver produsenten. Modulplattformen kan enkelt integreres i eksisterende produksjonsmiljøer og fleksibelt konsolideres med fremtidig innovasjon.

Flere eksempel på hva utstillerne har å tilby, finner du på www.advancedengineeringno.com under nyheter og utstillernyheter.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093