23948sdkhjf

Halfwave har doblet antall ansatte

Det går mer enn "helgodt" for Halfwave som har doblet antall ansatte det siste året.
Selskapet, som leverer avanserte inspeksjonsservices til olje og gassindustrien, har fått flere kontrakter i Australia de siste to årene.

Det, sammen med blant annet en rammeavtale med Woodside, har gjort at Halfwave i år har doblet antall ansatte, fra 17 til 34, skriver Sysla Offshore.

Ny kontrakt «Down Under»
Og det er antakelig ikke slutt på moroa ennå: For Halfwave har nettopp fått ny storkontrakt i Australia. Det ferskeste oppdraget gjelder inspeksjon av en 890 kilometer lang rørledning på havbunnen utenfor Australias vestkyst, ifølge Sysla Offshore.

- Det var en bra kontrakt å få om bord. Den er en bekreftelse på at teknologien vi har utviklet, er adoptert i markedet. Dette er en av de mest profilerte rørledningene som har vært bygget i den senere tid, og er et særlig spennende oppdrag, sier daglig leder Paul Cooper i Halfwave til Sysla.

Det er Inpex Australia som har gitt kontrakten til selskapet, som holder til i Bergen og på Høvik. Røret ligger på Ichthys-feltet i den vestlige delen av Timorhavet.

Halfwave skal levere et egenutviklet innvendig inspeksjonsverktøy, som vil bli skutt gjennom rørledningen alle de 890 kilometerne. Når det er på plass, skal det inspisere tilstanden til rørledningen, som eksporterer LNG.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11