23948sdkhjf

HR Sandvold og Velde Supply fusjonerer

Målet med fusjonen er å skape en ledende aktør innen utstyrsleveranser og skaffevarer til shipping, offshore og annen industri, både lokalt og nasjonalt.
Begge de to Haugesund-selskapene har over 70 års historie, og har i mange år samarbeidet. Nå har de inngått en intensjonsavtale om fusjon, og datoen er satt til 1. januar 2018, skriver Sysla Maritim.

Ventilasjon utgjør i dag en stor del av HR Sandvolds virksomhet, og det nye selskapet skal fortsatt være en fullsortimentsgrossist innen ventilasjon i fremtiden.

Synergieffekter
- Vi har noen forretningsområder som overlapper, og noen som har vært unike for de to selskapene. Det nye selskapet skal bygge videre på styrkene til begge selskaper, og samtidig hente synergieffekter gjennom å dra nytte av begge parters store nettverk for å bli en enda bedre partner for våre kunder. Planen er at fusjonen skal styrke alle aspekter av vår virksomhet, sier Håkon Sandvold, styreformann i HR Sandvold AS i en melding.

De to selskapene skal få et felles navn og flytte inn under samme tak i forbindelse med fusjonen.

- Å samle våre to miljøer i ett lokale vil ikke bare føre til kostnadsbesparelser, men også flere spennende muligheter. Vi har to sterke merkevarer som oser pålitelighet og erfaring, det nye selskapet skal i tillegg være svært fremoverlent og fremtidsrettet. Når det gjelder navnet, er det godt mulig vi vil viderebringe elementer fra begge selskapene. Men det kan også hende at vi går i en helt ny retning. Navneprosessen er så vidt i gang, og vi ønsker ikke å legge for mange føringer i en så tidlig fase, sier Einar Velde, daglig leder i Velde Supply AS i pressemeldingen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094