23948sdkhjf

Westcon kjøper Olvondo

Westcon Group tar steget mot å bli en komplett aktør innen subsea-fabrikasjon og vedlikeholdstjenester gjennom oppkjøpet av Olvondo Industries.
Med kjøpet av Olvondo Industries kan Westcon kombinere sin produksjon av større stål- og rørstrukturer til subseamarkedet med Olvondos mindre finmaskinerte komponenter og sammenstilling i det samme markedet.

Westcon Group vil dermed være en av svært få aktører som kan ta ansvar for hele leveransen av komplette subseaenheter, hevder selskapet i en pressemelding.

Styrket posisjon
- Vi har truffet godt med satsingen inn mot subseamarkedet, og kjøpet av Olvondo styrker vår posisjon ytterligere. Ved å bli en komplett aktør kan vi levere prosjekter langt mer effektivt for kundene ved at de slipper kostnadene ved å håndtere flere leverandører, sier Steinar Matre, leder for Subsea i Westcon-konsernet i en pressemelding fra selskapet.

Olvondo Industries har sitt hovedkontor og produksjonsfasiliteter på Rubbestadneset på Bømlo. Selskapet ble etablert i 2012 etter et ledelsesinitiert oppkjøp av produksjonsaktivitetene i Wärtsiläs tidligere fabrikk, og har i dag 58 ansatte.

Ukjent kjøpesum
I tillegg styrkningen mot subseamarkedet, ser Matre synergier mellom Westcon og Olvondo på flere andre områder.

- Vi utfyller hverandre forbausende innenfor blant annet leveranser og vedlikehold av utblåsningsventiler og annet kritisk utstyr, sier Matre.

Partene ønsker ikke å oppgi avtalens verdi. En forventer at effektuering av avtalen vil skje i løpet av fire til seks uker.
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
138 hos Easee permitteres
Fortsatt nedgang i råstål-produksjonen
Hydro leverer aluminium med nær null karbonfotavtrykk
iTec utvider mot vest med oppkjøp
Rec Solar starter opp igjen
Norautron-sjefen: - Verst for de som blir berørt
Andre Nordiske Medier
PlastForum NO
Maskinregisteret
Tungt

Send til en kollega

0.113