23948sdkhjf

MMC Kulde vinner 100 millioner-kontrakt i Russland

MMC Kulde har vunnet storkontrakt på levering av lastfryseanlegg til fire frysetrålere i Russland.
MMC Kulde på Vigra og i Tromsø har kommet gjennom nåløyet i Russland, og vunnet kontrakt på levering av lastfryseanlegg til fire frysetrålere til Murmansk.

Båtene er under bygging ved verftet JSC Leningrad Shipyard Pella som ligger utenfor St. Petersburg. Det er rederiet Murmanseld 2, som skal ha de nye trålerne.

100 millioner
Fiskefartøy-kontrakten er en av de første på det russiske markedet - og en særdeles viktig kontrakt for MMC med en verdi opp mot NOK 100 millioner kroner.

MMC har sammen med rederiet og skipsdesign-selskapet Cramaco AS i Tromsø fått designet effektive og miljøvennlige lastfrysesystemer. MMC i Tromsø skal levere service og oppfølging av nybyggene, MMC på Vigra står for design og levering av leveransene.

- Det er ikke lett å komme inn på det russiske markedet. Lange, gode relasjoner mellom reder, skipskonsulent og MMC har vært utslagsgivende for å vinne denne kontrakten. I tillegg bekrefter det kvaliteten på produktene våre. Vi er veldig glade og ydmyke for å ha klart å lande denne kontrakten med fire leveranser til en og samme kunde, sier salgsansvarlig på Kulde, Petter Kåre Grytten fra MMC i en pressemelding fra selskapet.

De to første leveransene av fryseanlegg til trålerne skal leveres første kvartal 2018, og to siste første kvartal 2019.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.174