23948sdkhjf

Bergen Group vinner viktig kontrakt

Kontrakten er med AF Offshore Decom, og gjelder levering av underentreprenørtjenester på Ekofisk-feltet.
Bergen Group AAK AS er nettopp blitt tildelt kontrakt med AF Offshore Decom AS på levering av underentreprenørtjenester i forbindelse med riving og demontering av toppside-installasjoner på Ekofisk-feltet, skriver selskapet i en børsmelding.

Gir stabil aktivitet
I første omgang gjelder avtalen for perioden 2017-2018. Som underleverandør til AF Offshore Decom skal Bergen Group AAK levere tjenester innen sveis, mekanisk og inspeksjon, samt andre relevante fag, så som løfte- og riggetjenester. Kontrakten forventes å bidra til en vesentlig, stabil aktivitet for Bergen Group AAK gjennom vinterhalvåret.

Bergen Group AAK (tidligere AAK Energy Services) er et heleid datterselskap av det børsnoterte konsernet Bergen Group ASA. Selskapet er eksperter på tilkomstteknikk knyttet til vedlikeholds- og modifikasjonsarbeider med krevende tilkomst og arbeid i høyden. Bergen Group AAK har i dag en oppdragsmengde som blant annet inkluderer arbeid på ulike olje- og gassinstallasjoner, vindparker, vei- broanlegg og annen infrastruktur. Selskapet har rundt 60 ansatte. Hovedkontoret er plassert på Straume på Sotra.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094