23948sdkhjf

HighComp får viktig kompositt-kontrakt

HighComp skal levere oppdrettskar og gangbroer i kompositt til gigantutbygging i New Foundland.
HighComp AS har de siste ti årene vært en betydelig tilbyder av oppdrettskar, i høy-finish-kvalitet. Nå har selskapet sikret seg en betydelig kontrakt på Griegs anlegg på New Foundland, skriver Plastforum.no.

Selskapet har nettopp, på Aqua Nor-messen, presentert en helt ny gangbro i kompositt-materiale til bruk over oppdrettskarene.

Erfaring fra offshore
HighComp AS, som ligger i Bokn, en time nord for Stavanger, har 25 års erfaring med å levere kvalitetsprodukter i kompositt til subsea- og olje-/gassnæringen.

De strenge kravene til kvalitet og sikkerhet i offshorebransjen har HighComp tatt med seg inn i oppdrettsbransjen.

Gjennom årene har selskapet levert flere hundre større tanker og kar til oppdrettsnæringen. Spesialtilpassede løsninger for avløp/utløp og dødfisk-håndtering er blitt produsert og installert hos de fleste større smolt-aktørene i Norge.

Internasjonalt gjennombrudd
Griegs anlegg på New Foundland, som nå får inn 50 kar og gangbroer fra HighComp, representerer et internasjonalt gjennombrudd for HighComp.

- Vi er selvfølgelig svært fornøyde med å ha blitt valgt som leverandør til dette store prestisjeprosjektet. Leveranseavtalen vil sikre mange arbeidsplasser ved selskapets fabrikk på Bokn, sa en godt fornøyd adm. direktør Helge Rasmussen til Plastforum under Aqua Nor-messen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.157